Fuglejagten – spænding og underholdning for børn i alle aldre

posted in: Film & tv | 0

Du behøves ikke være vild med fugle for at se denne skønne danske familiefilm, men hvis du ligesom Victor, filmens hovedperson, er vild med fugle og natur, så vil du blive imponeret over de superflotte naturoptagelser.
Under alle omstændigheder er der her dømt underholdning for hele familien. Filmen er ikke fyldt med vilde actionscener med skyderi og vold og de vilde scener mangler heller ikke, for filmen formår at være spændende og underholdende uden at skulle benytte sig af alle de billige tricks og kneb.

Filmen handler om Victor, der sammen med sin far hvert år deltager i den store fuglejagt. Den store fuglejagt går ud på at spotte og fotografere den mest sjældne fugl. Desværre er førstepræmien de tidligere år gået til den opblæste Daniel, som dette år har brækket benet og derfor ser ud til at måtte udgå. Desværre for Victor vælger Daniel alligevel at deltage i årets store fuglejagt. Victor beslutter sig derfor for at benytte sig af en smugle fusk for at vinde den eftertragtede titel som Årets Fuglekonge. I løbet af ingen tid udvikler det hele sig til en stor skandale som er svær at redde sig ud af igen, men heldigvis kommer der hjælp fra en uventet side.

 

Leave a Reply