Hos Cartoon Network starter julen allerede i november

posted in: Film & tv | 0

Du har nu mulighed for at få de bedste julegaver du kan forestille dig. I hele november kan du dagligt være med i Cartoon Networks julekalenderkonkurrence. Hver eneste dag i hele november måned bliver der trukket lod om flotte præmier. Du kan hver dag vinde et gavekort til BR legetøj på 1.000,- eller Lego Lord of the rings spillet til PS3. Du kan også vinde Ben 10 filmen på DVD eller en Cartoon Network bandana.

Hvis du er en af de dygtige som svare rigtig på alle 24 spørgsmål, er du med i lodtrækningen om hovedpræmien. Hovedpræmien er en tur i fætter BR legetøj hvor du kan få alt det legetøj du kan slæbe med dig ud af butikken.

Vinderen af hovedpræmien vil sammen med en ven blive hentet i en flot limousine og kørt til fætter BR, hvor du kan fylde indkøbskurven med legetøj for 10.000,- kr.
Svarene på spørgsmålene finder du ved at følge med i Cartoon Networks nye serie Sidekick, hvor værten Thue hver dag i november vil hjælp dig frem til det rigtige svar på dagens spørgsmål. Hver dag åbnes en ny luge med et spørgsmål til dagens afsnit af programmet Sidekick, som vises på Cartoon Network kl. 18.30 fra 1-24 november. Undervejs afsløres svaret på spørgsmålet, så hold godt øje!

Hvis du har lyst til at dette års jul bliver den cooleste jul nogensinde, så tilmeld dig Cartoon Networks julekalenderkonkurrence og få chancen for at vinde premier hver dag.
Nu kan du vil fejre jul allerede i november, så gå ind på CartoonNetwork.nu og start din jul allerede i dag.
På Cartoon Networks hjemmeside kan du lære hvordan du deltager i julekalenderkonkurrencen.
CartoonNetwork.nu

Leave a Reply