Premiere på Disney Channel: Teen Beach Movie

posted in: Film & tv, Musik, Unge | 2

Den 13 september kl. 18.30 er der premiere på teen age filmen: Teen Beach Movie. Filmen kan du se på Disney Channel og der er bestemt lagt op til noget af en strandfest med både kærlighed og intriger, da to surfglade kærester på mystisk vis bliver ført til en fremmed strand.
På stranden udspiller der sig en magtkamp mellem to grupper, hvoraf den ene er surferne og den anden er bikerne. Kæresteparret bliver hurtigt blandet op i magtkampen mellem de to grupper og de to unge får skabt rav i filmens kærlighedsplot

 

 

 

Surfglade kærester havner midt i en klassisk beach party-film

Kæresteparret Brady og McKenzie nyder sommerens sidste bølger, da de bliver ført til et nyt og ukendt sted, hvor de dumper ned i noget der ligner en klassisk Beach Party film. Der er ikke kun fest og farver på stranden, for der er to grupper, som kæmper om kontrollen over stranden. Den ene gruppe er surferne og den anden gruppe er bikerne.

Der er kærlighed og dramatik i luften

Brady og McKenzie falder dog hurtigt ind i rollerne, men inden længe har de to nytilkomne skabt rav i filmens kærlighedsplot. Den mandlige hovedperson, surfernes leder, Tanner; er nemlig faldet for McKenzie mens Bikerpigen Lela er blevet meget interesseret i Brady. Som tiden går bliver det efterhånden mere og mere vanskeligt for de to unge at vende tilbage til deres gamle liv.

Se filmen d. 13 sept. kl. 18.30 og få svar på om de to unge nogen sinde kan vende tilbage til deres normale liv. Spørgsmålet er også om de egentlig har lyst til at vende tilbage til hverdagen igen, for på stranden er der lige pludselig meget der kan være svært at forlade.

2 Responses

  1. Mckenzi og Brady de kommer til et anden sted som de ikke har været føre så møder de suferne og så møder de bikerne

  2. Mack is really beautiful and Brady is delicious

Leave a Reply