Man kan aldrig få for mange sko!

posted in: Gossip | 0

 

adidassko-shoechapter

Hvis jeg engang imellem har lyst til at forkæle mig selv, (hvilket faktisk er ofte), køber jeg sko! Jeg er en af de der såkaldte skofreaks, der tror, det er lykken, hvis man har et par sko i alle regnbuens farver, og jeg kan faktisk informere jer om, at det ER lykken! 😉

Jeg elsker generelt, at hele mit outfit hænger godt sammen, så derfor er skoene mange gange prikken over i’et. Jeg elsker elsker at gå i stilletter og i flade, pæne sko, men jeg er ligeså vild med sneakers! Jeg elsker, at skoene har vilde farver, og at de altså derfor er en smule iøjnefaldende. Kunsten for mig er at sætte outfittet rigtigt sammen, men især at skille sig lidt ud.

Shoechapter.com har et bredt udvalg af de allermest populære styles på markedet, hvilket gør, at du bliver eksponeret for limited edition, klassiske og nye modeller hele tiden. Jeg køber gerne mange forskellige mærker, men jeg er for tiden ekstra glad for adidas. De sidder altid godt på foden, og de fås altid i det look, jeg er helt vild med. Man kan på shoechapter.com få en del Sneakers fra Adidas til damer, hvilket gør, at jeg ofte er inde at kigge på lige netop deres hjemmeside. Lige nu er jeg ret forelsket i Adidas Gazelle i gul, og der går ikke længe før, jeg køber dem!

Leave a Reply