Adventure efterskole til de unge, der vil ud og nyde naturen

posted in: Gossip | 0

bråskovgård-adventure

Hvis du har børn, som har alt for meget krudt i røven til at sidde stille, og overvejer du derfor at sende dem på efterskole, skal du helt klart overveje at sende dem på Bråskovgård efterskole i Østjylland. Her er der mange forskellige, spændende linjer, der alle er med til at øge kreativiteten og aktiviteten hos de unge. Det er en rigtig Adventure efterskole, der tilbyder alt hvad hjertet begærer indenfor linjer og interesser.

 

Outdoor linjen er en meget populær linje, der taler til i sær dem, der ikke kan sidde stille, dem der elsker naturen, og dem der holder af at være aktive.

Der hører en hytte, to shelters og tre lejrpladser til efterskolen og den specifikke linje, og det er noget, der flittigt bliver brugt. En gang om året bliver der holdt en længere tur med overnatninger, og der vil være ture på mountainbike gennem skoven, og noget som rappelling, undervandsjagt og træklatning er også en del af linjen.

 

Derudover udbyder skolen en masse udstyr, så som gps’er, telte og andet turgrej, som udlånes i weekender og ferier, når eleverne er blevet fortrolige med tingene.

Derfor kan det stærkt anbefales at sende børnene på efterskole på Bråskovgård, da det med garanti vil udvikle de unge til at være aktive, tage ansvar og være nysgerrige på livet.

Leave a Reply