Gå ikke på kompromis med golftøjet!

posted in: Gossip | 0

golf

I løbet af de sidste 10-15 år er golf blevet så populært, at det er gået hen og blevet en af Danmarks største sportsgrene.

Jeg går ikke til det, men jeg har et brændende ønske om at starte! Flere af mine venner og bekendte går til det, men jeg har da været med ude et par gange, og er i den forbindelse blevet ret bidt af det. Jeg har egentlig ikke forstand på det overhovedet, jeg ved bare, at man skal skyde bolden i hul på så få slag som muligt. 😉  – og jo, jeg har da også fået klare instrukser om, hvordan man skal stå og holde, og lidt om hvilke jern man skal bruge i de forskellige situationer. Jeg er dog langt, langt fra at være en haj til det, men det er jo klart, for det kræver flere års målrettet træning at blive rigtig god.

Grunden til at mange vælger at starte til golf kan være mange, men jeg kan forestille mig, at det sociale og mentale element i spillet går ind og har en påvirkning. Det har det i hvert fald for mig.

Det absolut eneste minus der er ved golf er, at man skal ud i alt slags vejr. Derfor er det enormt vigtigt med noget ordentligt golftøj, der passer til de forskellige årstider.

Backtee.dk har et bredt, fedt udvalg af tilbehør og golftøj til damer, mænd og børn, og det er meget nemt og overskueligt at navigere rundt på hjemmesiden. Der er ikke voldsomt mange fysiske golfbutikker i landet, så hvis man ikke lige orker at gå på jagt efter sådan en, kan det klart anbefales at gå på opdagelse på backtee.dk.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply