Sexlegetøj er ikke længere tabu

posted in: Romantik | 0

Mænd, kvinder og børn har lige fra skabelsen eksperimenteret seksuelt med både sig selv og hinanden, og det er ganske naturligt. Det har dog historisk set været lidt af et tabu, og det har ikke mindst været gældende for sexlegetøj i bred forstand. I dag møder vi dog efterhånden så mange reklamer og omtaler af sexlegetøj, at tabuet er ved at være brudt endegyldigt. Der afholdes ligefrem hjemmeparties, hvor man kan invitere vennerne og hygge sig med at se og drøfte de forskellige muligheder for sexlegetøj.

Undgå den billige kvalitet og kopivarerne

Sexlegetøjets popularitet har ikke overraskende medført, at det i øjeblikket vælter ind med billige kopivarer fra Fjernøsten. Kvaliteten er her som oftest utrolig ringe, og det kan i værste fald være farligt, hvis legetøjet går i stykker under brugen. Også materialerne bør man være betænkelig ved. Typisk er der valgt de billigst mulige materialer uden hensyntagen til sundheden, og det er ikke usædvanligt at støde på parabener og andre sundhedsskadelige stoffer i mængder, der langt overstiger til tilladte grænseværdier.

Dette er især problemetisk med sexlegetøj, der jo som oftest er i nærkontakt med de meget følsomme slimhinder og områder med tynd og følsom hud. Hvis du vil undgå allergiske reaktioner og udslet, bør du handle et sted, du har tillid til, og for eksempel gå langt uden om de mistænkeligt billige varepartier med sexlegetøj, der udbydes på Facebook og diverse markedspladser.

Hvis man vil være på den sikre side, gælder det for sexlegetøj som for alle andre typer varer, at det er mest sikkert at gå efter de kendte brands. Disse brands har en særlig interesse i at opretholde det gode ry, og de har således ikke ”råd” til at producere og sælge dårlig kvalitet. Gode mærker er for eksempel Fifty Shades of Gray, LELO, We-Vibe, Fun Factory og mange andre. Tjek eventuelt også de forskellige mærkninger på pakningen, og spørg sælgeren, hvis du er det mindste i tvivl om oprindelse og kvalitet.

RedApple er en troværdig leverandør af sexlegetøj

Der findes efterhånden en lang række specialbutikker med sexlegetøj, og holder man sig til de store og anerkendte butikker som for eksempel RedApple, kan man være helt tryg ved produkterne. Her vil man også kunne få vejledning. Nogle specialbutikker tilbyder ligefrem telefonisk betjening eller vejledning over chat. Anonymitet er altid en selvfølge disse steder, og det kan være rart af have i baghovedet, hvis man eventuelt hører til dem, der stadig føler en anelse flovhed omkring sexlegetøjet. Det kan også være særlige hensyn til familie, omgangskreds eller børn der gør, at man kan have et ønske om at ”gå lidt stille med dørene”.

Leave a Reply