Forny garderoben med lækkert tøj fra Street One

posted in: Shopping | 0

Der er ikke noget så skønt som at få fornyet garderoben, eller i hvert fald få fyldt lidt ekstra op på hylderne og smidt noget af det gamle ud. Mange mennesker begår den fejl, at de aldrig sorterer i deres tøj, og pludselig er klædeskabet bare blevet til et stort rodet og uoverskueligt rædselskabinet, som vi prøver at undgå. Så får vi kun brugt det tøj, som ligger yderst, og det er synd, for der kan gemme sig mange skatte i skabet.

street one

Ryd op i klædeskabet

Træk en lørdag ud af kalenderen og få styr på tøjbunkerne. Start med at tage alt tøjet og alle skoene ud af skabe og skuffer. Herefter starter sorteringen, hvor du deler tøjet op i bunker. Der skal være en bunke med det, som du bruger, og som du ved, at du vil beholde. Bunke nummer to skal indeholde alt det, som er klar til at blive kasseret. Det kan være tøj, som er forvasket, tøj som har huller eller tøj du ved, at du aldrig kommer til at bruge igen. Bunke nummer tre skal indeholde alt det tøj, som du ikke længere vil beholde, men som alligevel er for godt til at smide ud. Det kan du forære væk til veninder, som gerne vil overtage det, eller donere det til velgørenhed. Den sidste bunke skal indeholde det tøj, som du ikke vil smide ud, men som du alligevel ikke kommer til at bruge i nær fremtid. Den sidste bunke pakkes væk, eventuelt i vakumposer, så det ikke fylder så meget. Tøjet du gerne vil beholde og bruger ofte, kan hænges pænt ind i skabet igen, hvor der nu er rigtig god plads til det. Nu er det meget mere overskueligt at se valgmulighederne, når du åbner skabet om morgenen. Det er en god idé at rydde ud i tøjet løbende, men hvis du ikke får det gjort, så lave en oprydningsdag mindst én gang om året.

 

Forny garderoben med tøj fra Street One

Når du har fået ryddet ud i alt det gamle tøj, så er det tid til at forkæle dig selv med lidt nyt tøj. Street One er et kreativt designermærke, som leverer stilfuldt tøj af god kvalitet til yderst favorable priser. Street One har et stort udvalg i blandt andet T-shirts, bukser, bluser, tunikaer og kjoler. Har du fået lyst til at forny stilen med lækkert tøj fra Street One – se se et stort udvalg af Street One hos webshoppen, SJ Tekstil og Kunst.

Leave a Reply