Skal børnene forkæles med en iPhone 6s? Køb den brugt og spar penge

posted in: Shopping | 0

Det kan være en økonomisk krævende opgave, når børnenes ønskelister dukker op omkring fødselsdage og juleaftener. Særligt når det er elektronik, som dukker op – en ny tablet, computer eller en Apple iPhone. Særligt Apples iPhone er et tilbagevendende gaveønske, da børnene ofte ønsker sig de nyeste og bedste modeller, som er mest moderne. Det kan dog faktisk blive en mulighed at anskaffe sig en Apple iPhone 6s, som er billigere end normalt. Denne mulighed ligger i indkøb af en brugt iPhone 6s i stedet for en splinterny én af slagsen.

brugt iPhone 6s

Brugte iPhone 6s på onlinebutikker

Man behøver slet ikke kontakte tilfældige mennesker bag online annoncer omkring disse brugte iPhone 6s. Det hele kan gøres ordentligt, troværdigt og tillidsfuldt. Der er simpelthen flere onlinebutikker, som specialiserer sig i handel med brugte elektroniske apparater, hvor man kan finde flere forskellige slags iPhones, tablets og computere. Her er der altså ingen risiko, som der foreligger, når man køber fra en privatperson, man ikke kender til – der er her tale om firmaer, hvor der er navne, adresser, telefonnumre og CVR-numre knyttet dertil.

Geninstallering og garanti

Når man vælger at købe sig en iPhone 6s brugt, så sker der dét, at man modtager telefonen i en geninstalleret version. Telefonen fungerer altså som fra ny af, og den er straks klar til brug og modificering. Dernæst er det meget muligt at finde disse iPhone 6s i brugt tilstand, hvor der samtidigt er knyttet en garanti til – gerne op i mod 1 års garanti og også gerne en 14-dages fortrydelsesret. Det er altså både trygt og sikkert at skulle forkæle børnene med en brugt Apple iPhone 6s – og det behøver slet ikke ramme pengepungen særligt hårdt. Datamarked.dk er én af disse onlinebutikker, som leverer brugte iPhone 6s i mange modeller.

Leave a Reply