Snart er det karneval

posted in: Events, Shopping | 0

Selvom vi er i december skal vi faktisk allerede til at begynde at forberede os til karneval i 2017 i Aalborg. Allerede nu kan du gå ind og se temaet for næste års karneval og du skal altså derfor også til at i gang med at finde ud af kostume! 

Hvad er Karneval?
Karnevalet i Aalborg er Nordeuropas største karneval, som foregår over en hel uge i slutningen af maj måned. I løbet af karnevalet er der flere optog gennem Aalborg by, masser af events og spændende aktiviteter for alle aldersgrupper. Karnevalet afsluttes den sidste lørdag i maj med et stort optog igennem Aalborgs gader, som slutter ved Aalborg Kongres og Kultur Centers tilhørende park, den såkaldte “Kildeparken”. Her er der en stor fest med masser af musik, madboder og aktiviteter for de festglade. Er du heldig viser vejret sig også fra sin flotteste side!

skaermbillede-2016-12-16-kl-10-18-34

Kostumer: hvad skal man vælge?
Det er meget individuelt hvad man vælger af kostumer. Du kan gå all-in på temaet, lave dine kostumer selv eller måske bare klæde dig ud i det kostume, som du har gemt fra år til år. Det er op til dig selv. Hvis du har brug for lidt tips og ideer til kostumer, som du kan bruge til Aalborg Karneval kan du finde et væld af kostumer til karneval hos Gag.dk, som er den førende kostume webshop i Danmark.

Leave a Reply