Kom i form med stil – sådan gør du

Sommeren lurer lige om hjørnet, hvilket er godt og dårligt på samme tid. Det er altid rart med noget ferie samt en sol, der skinner fra en skyfri himmel. Dette kan man ikke klage over, og det hører du sjældent nogen, der gør. Dog kan det godt være, at sommeren er kommet hurtigere, end man lige havde regnet med. Dette kan betyde, at alle kiloene fra sidebenene ikke er forsvundet, hvilket kan være lidt irriterende. Det skal dog siges, at selvom sommeren er over os, kan man stadig godt holde sig i form samt tabe de sidste kilo. Sommeren er lang, og man har stadig mulighed for at forme sin krop, selvom ferien har ramt os.

Kom i form med stil

Løb med stil

Når sommeren har ramt os, er der altså stadig mulighed for at forme kroppen, som man vil. Skal kiloene rasle af, er det smart at løbe, da du på denne måde forbrænder kalorier hurtigt. Dette gjorde du måske også op til sommeren, og er dette tilfældet, har du nok opdaget, at der er mange mennesker ude på gaden, når du løber din tur. Sommeren trækker i folk, og de vil gerne nyde vejret, hvilket er fuldt forståeligt. Dette betyder dog også, at chancen for at du løber ind din store kærlighed, eller andre du kender, er vokset betydeligt. Det er der som sådan ikke noget farligt i, hvis man ser ordentlig ud. Mange siger, at man ikke behøves at se godt ud, når man træner, og dette er da også rigtigt, men hvis du alligevel vil pynte dig en smule, burde du hoppe ind på Milium, hvor de nok skal have noget lækkert tøj til dig. Prøv eksempelvis at se nærmere på brandet Adidas by Stella McCartney, som de også tilbyder. Tøj fra dette udsøgte brand skal nok hjælpe dig med at se godt ud på dine løbeture, og du skal altså ikke længere frygte at møde den flotte fyr fra skolen – nej, nu kan du krydse fingre for det. Med din sunde livsstil og noget lækkert tøj fra Adidas by Stella McCartney er du løbernes svar på Kim Kardashian eller andre modeikoner.

Lav den gode form i dit køkken

Sommer og lækker mad hænger unægteligt sammen, og du skal da også have en softice engang imellem. Du behøves dog ikke at spise usundt hele tiden, da sommeren også byder på mange sunde ting som bær og lækre frugter. Spis nogle af dem i stedet, da det vil hjælpe meget, når du skal have den perfekte krop til din bikini. Motion er en ting, men maden giver det sidste, og skal drømmekroppen i hus, er din kost vigtig.

Leave a Reply