Monster High – se alle videoerne og prøv de vildeste nye spil

posted in: Sjov, Spil | 0

Er du og dine veninder vilde med zombie- og skrækfilm, så kom med til Monster High og prøv alle de vildt sjove, søde (og lidt uhyggelige spil) med med Frankie Stein og alle hendes langt fra normale veninder.

Du kan chill out med froggie spillet, hvor du skal hjælpe de stakkels små frøer over den befærdede vej, eller du kan lave dit helt eget Monster High studiekort , hvor du kan uploade dit eget (eller dine veninders) billede og sætte det ind i studiekortet med alle mulige sjove effekter. Prøv det her: Monster High studie kort Det er super sjovt og meget let er lave!

Zombie juice er også et sjovt spil, hvor Ghoulia har bygget en maskine, som kan lave gamle zombiedrikke. Spil og få hendes hemmelige opskrift her: Zombie juice

Eleverne på Monster High er som du kan se i videoerne her ikke helt normale, men de keder sig ikke og der er altid gang i den:

 

 

Her er eleverne på Monster High:

Frankie Stein

– Frankie er datter af Frankenstein. Hun har sort og hvidt hår og har bolte og nitter i sit tøj. Hun er ny elev på Monster High. Hendes kæledyr er en hvalp ved navn Watzit. Frankie er meget venlige og atletisk, men har et klodset handicap, som kommer til udtryk ved, at hendes kropsdele har en tendens til at falde af.

Clawdeen Wolf

– Clawdeen er datter af en varulv og har en ældre bror ved navn Clawd og en yngre søster ved navn Howleen. Hun er 15 år gammel og er dækket med pels, med to piercinger i hver af hendes spidse ulv ører. Hun har en lilla kat ved navn Crescent, elsker mode.

Draculaura

– Draculaura er datter af grev Dracula. Hun var 1599 år gammel. Hendes kæledyr er en flagermus ved navn Count Fabulous. Selv om hun er en vampyr, er hun vegetar og drikker ikke blod, og er bange for at sige ordet “blod” og besvimer, når hun hører det. Hun har hugtænder og bleg lyserød hud, og er meget venlig. Hun kan lide at skrive historier om hendes venner og elsker at tage lange på ture ud i solen (med en paraply, selvfølgelig). Hun dater en varulv ved navn Clawd Wolf, der også er Howleen og Clawdeens storebror.

Cleo de Nile

– Cleo er datter af en mumie og har en ældre søster ved navn Nefera. Hun har et kæledyr som er en slange ved navn Hissette der er noget giftig. Hun er dronningen på den sociale scene og Deuce Gorgons kæreste. Cleo er det mest populære monster i “Monster High”. Cleo kan være meget snoppet, men er en god ven. Hendes bedste ven er Ghoulia yelps.

Deuce Gorgon

– Deuce er søn af Medusa. Hele hans familie kan forvandle alt til sten. Han kan lide at køre på skateboard, er interesseret i madlavning. Han bærer solbriller for at forhindre ham i at forvandle andre mennesker til sten. Han har en to-halet kæle-rotte ved navn Perseus og dater Cleo de Nile.

Lagoona Blue

– Lagoona er datter af et havmonster. Hun har en lyserød kæledyrs- piratfisk opkaldt Neptuna og hun har den med sig i en fishbowl. Hun er en sporty drengepige, der elsker at være i kontakt med vand. Hun er forelsket i Gillington “Gil” Webber og han er forelsket i hende, desværre synes deres forældre ikke om forholdet fordi  Gil lever i ferskvand og Lagoona lever i saltvand.

Ghoulia yelps

– Ghoulia er datter af zombier. Hun siges at være den klogeste i skolen, men hun kan kun tale i støn og stønner (Zombie sprog). Hun er også Cleos nærmeste ven. Hun er en stor fan af tegneserier og hendes kendetegn er hendes horn-kantede, kat-øjne briller. Hun har en ugle som kæledyr.

Leave a Reply