Skylanders Giants – et af årets bedste familiespil

posted in: Sjov, Spil | 1

En kombination af eventyr, action og hygge gør Skylanders Giants til et af årets bedste familiespil. Med Skylanders Giants er der garanti for mange timers underholdning og der er nok ingen tvivl om, at Skylanders Giants vil blive en af årets favorit-julegaver.

Skylanders Giants kan spilles på en lang række forskellige enheder, som f.eks. Wii, XBOX360, NITENDO3DS og PS3. Der ud over kan du også spille på mobile enheder, som iPhone, iPad, eller på din pc.

 

Derfor er Skylanders Giants så vellykket et spil:

Skylanders Giants kombinerer fysisk legetøj med med en portal, som kan gøre legetøjet levende. I startpakken får du bl.a. “Portal of Power”, som er din åbning imellem vores verden og Skylands fantastiske verden. Portal of Power lader dig vække dit legetøj til live ved at teleportere virkeligt legetøj direkte ind i spillet, hvor spillerne kan kontrollere det. – blot ved at stille legetøjet på Portal of Power. Hvis du stiller to Skylandere på portalen samtidigt, aktiverer du flere spiltyper, som udvider spillet endnu mere.

Skylanders Giants indeholder elementer af rollespil, eventyr tilsat en god portion action. Alt sammen er med til at skabe den perfekte cocktail af underholdning og hygge, uanset om der spilles hjemme sammen med venner og familie, eller på farten med en mobil enhed.

Skylanders Giants er efterfølgeren til Skylanders Spyro’s Adventure® – det kritikerroste spil, hvor legetøjet bliver levende! I Skylanders Giants fortsætter Skylands mytologi med at udvikle sig og fanger publikums opmærksomhed med nye, kæmpestore og -stærke giganter, en helt ny historie, nye opgaver og nye opdagelser, der antænder fantasien.

 

Historien som ligger til grund for spillet er følgende:

For tusinder af år siden udkæmpede giganterne episke kampe i Skylands, men de blev forvist til Jorden. En ny trussel er dukket op, så det er tid til at bringe dem tilbage, så de sammen med Skylanderne kan overvinde KAOS. Kun du kan sætte dem på Portal of Power® og sætte deres kræfter fri i den ultimative kamp om at redde Skylands!

Spillet giver dig mulighed for at bevæge dig ind i et omfattende eventyrunivers med mange forskellige figurer og karakterer. Du behøves dog ikke sætte dig ind i ret meget for at få noget ud af spillet. Interessen vil hurtigt samle sig om kæmperne (Giants) og de forskellige styrker, som de hver i sær rummer. De forskellige figurer i spillet har forskellige evner og erfaringer, som kan være med til at give dig adgang til hemmeligheder, hvis de altså matcher den bane, som man er i gang med.

Du kan købe spillet her: http://www.skylanders.com/da/giants/wheretobuy.html

 

One Response

  1. Helt enig! Det er et rigtig godt og gennemtænkt familiespil. Jeg elsker at det er oversat til dansk, både det verbale og skriften, så slipper man for at skulle oversætte hele tiden.
    Jeg købte spillet online og har lige bestilt det nye Swap Force til ungernes jul. Det tror jeg de bliver glade for.

Leave a Reply