Efterskole med designlinje

posted in: Unge | 0

Med design som linjefag får du åbne rammer for at lave nye designs uanset om det med fokus på redesign, genbrug eller upcykling. Med disse koncepter er der nemlig chance for at få nogle nye, rigtig fede ting eller flotte stykker tøj ud af noget, der ellers var blevet smidt ud. Vi taler om hvad der kan være kunst og hvornår et design fortæller et budskab. Forskellige designs kan have forskellige formål og det fordyber vi os i på designefterskolen.

Bråskovgård Efterskole er din designefterskole, hvor du har mulighed for at udvikle dine evner indenfor tøjdesign, møbeldesign eller lignende. Din kreativitet har frit spil på designlinjen, hvor dine kunstneriske evner bliver understøttet. Vores dygtige undervisere på designefterskolen skaber rammerne hvori du kan udforske de forskellige muligheder der er. Vi hjælper med at tegne skitser og gør det muligt for dig eksperimentere med nye farver, nye materialer og nye teknikker.

En af de fedeste ting ved at være en del af Bråskovgårds designlinje er at vi får dit design til at ske. Vi sørger for at du ikke bare gennemtænker dine idéer, men at dine tanker bliver til virkelighed. Det kan være i form at eksempelvis en udstilling af dine værker eller et modeshow, der viser alle dine fede designs. På den måde får du ikke bare designet lækkert tøj eller fede møbler. Du får også udført arbejdet og lært om den proces, der ligger i udførelsen af designet.

Hvis du altid har været typen der syr dit eget tøj eller måske maler det gamle sofabord for at gøre det mere moderne, så er en designefterskole lige noget for dig. Sammen med andre unge, der har den samme interesse, kan du få lov til at folde dine vinger ud og eksperimentere med dine egne designs.

Leave a Reply